Race Town

Racing och bilar

Den alla nya 2009 Ford F-150 Pickup

Den alla nya 2009 Ford F-150 Pickup

pick-up

Börjar med sin innovativa, eleganta nya utseende, och behålla tillförlitlighet, kraft och prestanda som födde dess arv. Den 2009 Ford F-150 utsågs north american truck of the Year för 2009. På toppen av att dess sportiga överklagande tjänat det en part bild betyg på fyra. Oavsett om du vill ha en cool ser sportig fordon att festa med, eller en tuff inga dumheter arbete lastbil, fyller 2009 ford f-150 räkningen. Den heter 2009 års Nordamerikalastbil och fortsätter sitt arv av herraväldet. Med en fest bild betyg på cirka fyra, är det inte konstigt att denna lastbil har en så varierad följande. 

Ford F-Series

 Medan du njuter av äran att vara toppsäljande bil i mer än två decennier, ingenjörerna på Ford med hjälp av ny styling och andra ljud dämpning gav 2009 Ford F-150 en av de tystaste interiörer tillgängliga.  Det breda utbudet av trim nivåer som finns från King Ranch eller STX, två hjulsdrift eller tillgängliga fyrhjulsdrift, vanlig hytt till super hytt, mångsidighet är F -150 är mellannamn. Den signalsignal sida eller stil sidobox, och ett brett utbud av mångsidiga och funktionella tillbehör ger 2009 Ford F-150 grönt ljus när det gäller det unika utseende du alltid velat. Lägg till den listan alla attraktiva linjer i den nya kroppen stil av F-150 och det är en säker show propp. Med en lista med färgscheman att välja mellan, oavsett om du föredrar en enfärgad eller en två ton färgschema, de har fått dig täckt. 

Bilförsäljning, Köpa

 De fem bästa rankingen i motorsport världen, ger trovärdighet åt sina anspråk på att inte bara arbeta hårt, men spela hårdare. Familjeärenden eller tunga sysslor kan alla göras med stil tack vare den orubbliga kraften och de lyxiga kurvorna i den nya F-150 från 2009. Rankad nummer ett i full storlek lastbil kategori, det är imponerande lista över tillgängliga tillbehör, vare sig för funktionalitet eller bländande överklagande, möjliggöra en unik anpassad stil av dina egna. Med den nya styling och fortsatta beroende, vunnits från år av utmärkta prestanda, 2009 Ford F-150 är säker på att fånga hjärtan många nya anhängare. Oavsett om klättring som robust bergsspår, eller dragande som anmärkningsvärt tung belastning, eller bara helt enkelt göra det till några av de avlägsna dolda fiskehål, 2009 Ford F-150 levererar vad du behöver. Perfekt för dig avlägsen semester semester, eller din dagliga pendla till jobbet. Resor över hela landet, eller lokala livsmedelsbutiker tull. Den stilfulla, bränsleeffektiva, mångsidiga 2009 Ford F-150 är fortfarande standard för excellens.