Race Town

Racing och bilar

Formel 1 Grosser Preis Santander Von Deutschland 2009

Formel 1 Grosser Preis Santander Von Deutschland 2009

racing2

Formel 1 i år ger dig mest fascinerande motorsport åtgärder som du någonsin velat titta på och detta är perfekt tillfälle att uppfylla din besatthet för actionfyllda formel 1-tävlingar. Psykologi artiklarFormula 1 Grosser Preis Santander Von Deutschland 200912/07/2009VENUE: TYSKLAND Formel 1 i år ger dig mest fascinerande motorsport åtgärder som du någonsin velat titta på och detta är perfekt tillfälle att uppfylla din besatthet för actionfyllda formel 1-tävlingar. Jenson Button flyger högt på punkttabellen eftersom denna extra ordinarie förare vunnit de flesta tävlingar den här säsongen och slog en av förare i världsklass. Jenson Button är utan tvekan förklarade favorit för detta lopp på grund av hans oslagbara rekord den här säsongen och han utmanar en av topplagen i formel 1. 

2009 Grosser Preis Santander von Deutschland

 Jenson Button har varit superb i år och hans team Brawn-Mercedes är på toppen av tabellen den här säsongen med sin fascinerande arbete i senaste 7 tävlingarna och det förväntas att han dominerar i detta lopp på grund av hans fulla form. Filipe Massa syns inte i denna säsong på första plats på pallen och hans team Ferrari är oförmögen att få fler poäng på listan. Kimi Raikkonen misslyckas också med att göra inverkan på Ferrari fans och lämnade långt efter på bordet som gjorde honom ur mästerskapet. Lewis Hamilton rockade kretsen förra året med sin fulla gas och ledde sitt team till första position efter lång kamp på 67 varv. McLaren-Mercedes befann sig i överlägsen position med första position Hamilton och Heikki Kovalainen slutade som femte plats på bordet. Piquet med Renault få andra position tar dyrbara 8 poäng av säsongen i GermanGrand prix 2008. Ferrari misslyckas med att göra intryck förra året som Felipe Massa på 3: e och Kimi Raikkonen på 6: e plats som är mot deras normer. Fernando Alonso var framgångsrik i sina startår men hans strategier gick fel och befann sig på 11: e plats och ur mästerskapet. 

Der Hockenheimring richtet bequemen Busservice

 Formel 1 resultatet av förra året Tyska Grand Prix var till förmån för Lewis Hamilton men säsongens scenario är annorlunda som Jenson Button dominerar formel ett 2009 säsong. Brawn-Mercedes har tagit 1: a plats i år och de utmanade RBR-Renault och Toyota för konstruktör mästerskapet denna säsong. Ferrari saknas bakom sina normer och placeras på nummer 4: e plats så de måste hårt med sina förare i världsklass för att komma tillbaka på rätt spår och hålla huvudet upp för raka segrar. Renault är också behöver något speciellt från Fernando Alonso som inte kör så bra den här säsongen. Jenson Button är på toppen av diagrammet genom att vinna de flesta av spel och Rubens Barrichello den brasilianska också från Brawn-Mercedes så båda förarna är framgångsrika i att vinna de två första positionerna. Formel ett Tyska Grand Prix 2009 kvalsession kommer att hållas den 11 juli 2009 kl 14:00 som avgör Grip position förare. Så du måste titta på intressant kamp mellan 10 topp konstruktörer och 20 förare den 12 juli och formel ett live poäng finns på Scorespro.com som ger dig bästa motorsport åtgärder.