Race Town

Racing och bilar

Formel 1 Santander Storbritanniens Grand Prix 2009

Formel 1 Santander Storbritanniens Grand Prix 2009

grand prix

Race Day: 21 Juni 2009Laps: 60Formula 1 är spännande Motor sport och folk är galna i denna fantastiska sport.  Formel 1 är en av de mest efterlängtade Grand Prix i Motorsport och dess fans är desperata att titta på spännande tävlingar av sina önskade lag. Ferrari är mest kända konstruktör team i denna sport och det spelar sin roll från många decennier. 

2009 formula 1 santander british grand prix

 Formel 1 säsongen började den 29 mars i Australien när Jenson Button Vann 58 varv tävlingar och uppnå status för första seger för denna säsong. Button fortsätter sin vinnande strimma i Malaysia och vann 31 varv lopp i maj för att behaga sina fans och hans team Brawn-Mercedes är nöjd med deras nuvarande år prestanda. Sebastian Vettel slog sig ihop med RBR-Renault för att vinna tredje loppet av säsongen i Kina av 56 varv ras som är fylld med rasande racing åtgärder som en motorsport kan ge sina fans. Formel 1 är att föra ny spänning återigen för sina fans i form av British Grand Prix som kan ses den 21 juni 2009 och formel 1 live poäng kommer att ses av miljontals människor. Denna krets består av 60 varv och det betyder att folk kommer att bevittna intressant kamp mellan 10 lag med 20 förare slåss om fortune för att få första pallplats. British Grand Prix circuit längd består av 5,1 Km och detta är perfekt för att ge underhållning för människor runt om i världen. Förarna kommer att kämpa i 60 varv med tävlingsavstånd på 308 km och denna rasande kamp kommer att ge underhållning till fans av formel 1. 

Storbritanniens

 Denna krets ger underhållning till formel 1 fans och M Schumacher upprätthålla rekord för snabbaste varv rekord från senaste 5 åren som han rekord 1:18.739 min på 2004. Lewis Hamilton vann förra året British Grand Prix och få 10 poäng med McLaren-Mercedes och i år är han utmanande Jenson Button som är i full gas för att vinna tävlingar. Jenson Button är i full form som han vann 6 lopp av 7 denna säsong och svårt utmanare att slå på denna nivå av hans form. Nick Heidfeld tvåa förra året och Kimi Raikkonen som placerade sig på 4: e plats förra året ser fram emot att göra mycket bättre med sin Ferrari. Du kan titta på 1: a övningssession på 19: e juni 2009 och 2: a samma dag efter lunch och Formel 1 resultatet av denna session kommer att vara bra att titta på. Formel ett British Grand Prix kvalspelet kommer att hållas den 20 juni 12, 2009 kl 13:00. Så du bör inte missa chansen att titta på formel 1 livescore på Scorespro.com som är ultimat inom sportuppdateringar.