Race Town

Racing och bilar

Hur man gör din första Singapore Grand Prix mest oförglömliga någonsin?

Hur man gör din första Singapore Grand Prix mest oförglömliga någonsin?

racing 123

Faktum är att många turister flockas till staden bara för att titta på glitter av händelsen varje år, men du kan göra det roligare. Den mest händer motorsport händelse är runt hörnet. Känd som Singapore Grand Prix, är det världens enda Formel 1 natt lopp sedan 2008. Det är oftast genomförs under helgen och åskådare är glada för en 3-dagars resa. De våghalsiga förarna med sina racerbilar tävlar med varandra samtidigt som de visar upp sina höghastighetsracingfärdigheter. Det roliga slutar inte här. Evenemanget slår också på din fest humör med minnesvärda konserter där kända musiker och kändisar gör det mer händer. Om detta är första gången du är på evenemanget, här är några tips som hjälper dig att få ut det mesta av det. 

Var en tidig fågel

 Precis som med alla andra stora evenemang, är det bra att vara tidigt. Singapore GP biljetter gå till försäljning online på den officiella hemsidan för Singapore F1 Grand Prix månader innan. Du kan dock utnyttja rabatt tillgänglig för tidiga fåglar. När du har fått ditt passerkort måste du nå tidigt till lokalen. Det är hur du kan plocka den bästa utsiktspunkten och fånga alla heta åtgärder som händer runt. 

Ha en bekväm Pendla

 Staden blir fuktig och varm på kvällarna också, så det är alltid en bra idé att klä sig bekvämt. En annan sak att tänka på är att du bör begränsa vad du tar med och försöka minska dina tillhörigheter. Det rekommenderas också att bära en lätt regnrock och öronproppar för att förutse de höga ljuden. Förutom, du bör undvika trafiken genom att föredra en taxi eller pendling av MRT istället. 

Gain allmän information

 Om det är första gången du ska delta i evenemanget så är det bättre att utrusta dig med allmänna Grand Prix information. Den finns i broschyrerna samt i kretskartan. Samla några broschyrer och studera väl den övergripande situationen så att du är medveten om vägen runt bättre. 

Njut av Livekonserterna

 Konserten är en annan höjdpunkt i Singapores Grand Prix förutom loppet med power-packade föreställningar från de mest kända musikerna i världen. Så, spara din energi och se till att planera framåt för konserten. På så sätt kommer du inte att sakna den roliga konserten som händer runt.   

Utforska Extras

 Vid denna stora händelse, det finns mycket mer att göra snarare än att titta på glada motorsport. Om du har ledig tid, kontrollera varor samt roliga räknare runt arenan. Om du vill kan du också utforska den populära Singapore flyer för en hjärtpumpande åktur. Senare kan du stanna lite längre och vänta för att se de fantastiska fyrverkerier innan natten slutar. 

Ströva omkring i staden

 Denna lilla plats på världskartan väljs som turistplats eftersom den har att erbjuda mycket. Medan du bokar dina Singapore GP-biljetter kan du planera framåt för att få fler upplevelser som innebär en perfekt kombination av äventyr, stadsbilder och sightseeing. Så, om du har tid, strövar runt i staden och fånga skönheten i din kamera. Din resa fotografering är ofullständig utan kulinariska överseende att staden erbjuder.